Anket adı altında partililerin ve insanların ses kayıtlarını alarak önlerine koyan Zonguldak Belediye Başkanı Ö. Selim Alan’ın gerçek yüzü tek tek ortaya çıkıyor.

Zonguldak’ta günlük yayın hayatını sürdüren ‘Halkınsesi Gazetesi’ ikinci bir skandalı daha ortaya çıkarırken, “Telekulak Başkan!” manşeti ile haberi duyurdu.

Zonguldak’ta bir çok gazeteciyi teslim almak isteyen ve  İl Başkanı Zeki Tosun başta olmak üzere Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan’ın aleyhine yazı yazılmasını talep eden, ancak bu talepleri yerine getirmeyen gazetecilerle ters düştükten sonra aleyhlerinde konuşan, yerel seçimlerin ardından açık açık “Seçimde kimin kucağında gezdiysem hepsini kucağıma alacağım” diyen Zonguldak Belediye Başkanı Ö. Selim Alan’ın AK Parti’yi Zonguldak’ta adeta bitiren siasetinin kirli yüzü yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

Kendisine “Zeki Tosun’u, Mustafa Çağlayan’ı, Abdullah Karagüzel’i yaz” diyen  “Herkesin huzurunda canlı yayına katılalım, tüm gerçekler ortaya çıksın” diyen gazetecilerin çağrısına sessiz kalan Zonguldak Belediye Başkanı Ö. Selim Alan, Halkınsesi Gazetesi’nin haberine göre; Merkez İlçe Yöneticisi Cemil Kaya’yı da ses kaydı ile istifa ettirdiği ortaya çıktı.

Anket bahanesi ile partili-partisiz kentteki bir çok insanı ses kayıtları ile fişleyen Başkan Alan’ın Didim’deki tatilinin ardından kamuoyuna açıklama yapması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim