Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, kente gerçekleştirdikleri çalışmalar olmak üzere Zonguldak'a yeni atanan Vali Ahmet Çınar hakkında Tempo Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulundu.



Kente gerçekleştirdikleri çalışmaların kalıcı olması için uğraştığını ifade eden Akdemir, Bu çalışmalarda her konuda kendisine destek veren Zonguldak Valisi Ahmet Çınar'a da teşekkürlerini iletti.



KALICI BİR ÇALIŞMA YAPIYORUZ



Zonguldak'ta yapılan tüm çalışmaların kalıcı olarak yaptıklarını belirten Akdemir, "Gazipaşa de ki çalışmalarımız gerçekten olması gerekti. İnönü parkımız gerçekten çok boğulmuştu. Şimdi burayı ferah hale getirdik. O ferah halinde ki oturma gruplarını da vatandaşlarımıza yakışır şekilde tanzim ediyoruz. Gazipaşa caddesinde ki kaldırımlar iki yıldır serzenişti  bulunan kaldırımları başlattık ve çok da güzel olacak. Özellikle şunu şöyleyim kalıcı bir çalışma yapıyorum, kalıcı bir çalışma  olmasını istiyorum öylede olmalı zaten. Bundan sonra şu patladı bu patladı bu bozuldu olayı yaşamayacağız. Özellikle de su işlerine temin ettim  hemen kanal giderlerini, su giderlerini tanzim ettiler. Eski boruları değiştirdiler. Her şeyimiz uzun vadeli olarak yapılmıştır."dedi.



HER ŞEY YOLUNDA



Yapılan çalışmaların ne zaman biteceği konusuna da değinen Akdemir, " Çalışmaların ne zaman biteceği konusu  ucu açık diyebilirim. Yağmur yağacaktı, ancak yağmur yağmadı ve bizim ve halkımız içinde çok da güzel oldu. Bizimde çalışmalarımız olumlu devam etti. Eğer yağmur yağsaydı hem başka bir işle uğraşacaktık hem de yağmurun sıkıntılarını yaşayacaktık. Şuan her şey yolunda ve çalışmalarız hızlı bir şekilde devam ediyor"dedi.



VALİMİZE ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM



Zonguldak'a yeni atanan Vali Ahmet Çınar kendisine destek verdiğini belirten Akdemir, " Özellikle Karayollarının çalışmaları var, DSİ' nin çalışmaları var. Sayın Valimiz Ahmet Çınar'da gerçekten çok büyük destek verdi. Ne dediysek valimize hemen talimatlarını veriyor, ben kendisine bu desteklerinden dolayı çok ama çok teşekkür ediyorum. Deremizin temizliği vardı, karayollarının deredeki moloz yığınları ve hafriyatları vardı  onları temizletiyoruz. Zonguldak'ın yağmurda sıkıntı yaşamaması için şimdiden önlemini almaya çalışıyoruz ve alıyoruz. Bunlarda çok önemli şeylerdi" dedi.



 



 



 



 



 



 



 















 
Editör: TE Bilisim