Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir 7 yıldan beri her yılbaşı gelenek haline getirdiği ziyaretlerine bu yılbaşı da sürdürdü. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir bir vatandaşın evine konuk oldu ve Atatürk Devlet Hastanesi’nde yatan hastaları ziyaret etti.

Başkan Akdemir beraberinde; CHP İl Başkanı Hakkı Güney, Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman ve İncivez Mahallesi Muhtarı Hüseyin Cevher ile birlikte ilk olarak İncivez Mahallesi’nde oturan Zümrüt ve Ayşe Ağırtancan ve Cafer ve Mirşan Efe ailesini ziyaret ederek, aileye yılbaşı sepeti ile çocuklara kıyafet hediye etti. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, göreve geldiğinden bu yana 7 yıldan beri devam ettirdikleri ve gelenek haline getirdikleri yılbaşı ziyaretlerine bu yılbaşı da Meşrutiyet Mahallesi’ndeki bir eve giderek, ev sahipleriyle sohbet etmek amacını taşıdıklarını ifade etti.

Başkan Akdemir ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulunarak; “Her yıl geleneksel olarak bu yılbaşı ziyaretlerini gerçekleştiriyoruz. Her yıl belli bilmediğimiz evlere gidiyoruz. Bu yılda iki ailemizi belirleyerek evlerini ziyaret ettik ve dilerdi ikramlarda bulunduk.Ailelerin mutlu olması bizleri mutlu etmiştir” dedi.

Editör: TE Bilisim