Gazeteci Cevdet Akgün ve Zonguldak’ın sevilen esnaflarından Murat Gülay’ın 22 yaşındaki yeğeni Trabzon geçirdiği trafik kazasında ağır yaralandı.

22 yaşındaki İrem Keleşoğlu bir aracın karşıdan karşıya geçmek sterken çarpması sonucu ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza dün gece Trabzon’un Yomra İlçesinde saat 22:00 sıralarında meydana geldi. Liman kavşağında yolun karşısına geçmeye 26 yaşındaki İ. K'ya henüz plakası ve sürücüsü tespit edilemeyen araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle bir süre aracın altında sürüklenen İrem K. ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşların 112'yi aramasının ardından ambulansla Kaşüstü Hastanesi'ne kaldırılan genç kızın sağlık durumunun ciddi olduğu bildirildi. Polis olay yerinde incelemenin ardından genç kıza çarpan araç ve sürücüsünün tespitine çalışıldığı bildirildi. Öte yandan önceki günde 14 yaşındaki lise öğrencisine aynı yerde araç çarpmıştı. Lise öğrencinin de hastanede tedavisinin devam ettiği bildirildi. Trabzon Emniyet Müdürlüğünün titiz çalışması sonucu trafik canavarı cani kısa sürede yakalandı.
Kaşüstü Hastanesi yoğun bakım ünitesin de tedavi altına alınan genç kızın beyin kanaması geçirdiği ve durumunun çok ciddi oluğu öğrenildi.

Akgün ve Gülay ailesi Trabzon’a gitmek amacıyla yola çıktığı öğrenildi.

Editör: TE Bilisim