Zonguldak 22. dönem Milletvekili Harun Akın, yeni yıl bir mesaj yayımladı.  Akın, Yeni yıl mesajında şu ifadelere yer verdi.  Öncelikle 2019 yılının tüm insanlık için huzurlu bir yıl olmasını temenni ediyor; ırka,dile,dine,mezhebe dayalı hesaplaşmalardan ve savaşlardan uzak bir yıl olmasını tüm kalbimle diliyorum. Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin,üzerinde oyunların oynandığı ve başka ülkelerin  menfaatleri doğrultusunda kullanılan bir ülke değil,aksine üzerinde oynanan oyunları bozan, her konuda dünya standartlarını yakalamış,lider bir ülke olması gerektiğinin altını çiziyorum.

İlimiz Zonguldak ....

Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk ilidir.Zonguldak, ulusumuzun kalkınması için yıllardır ülkemiz ekonomisine taşkömürü ile omuz vermiştir ve vermeye devam etmektedir.

Bu görevi yerine getirirken binlerce madenci evladı şehit düşmüş, on binlercesi de meslek hastalığına yakalanmıştır. Madenci Zonguldak’ın şerefidir namusudur. 2019 yılında Zonguldak’ın yeniden lider şehir konumunun güçlenmesi dileklerimi ifade ediyor, Zonguldak ilimizin ekonomi,spor,sosyal yaşamda en iyi seviyelerde olması için 2019 Mart yerel seçimlerinin çok önemli bir fırsat olarak önümüze geldiğini düşünüyorum.Bu düşüncelerim doğrultusunda Zonguldak ve ülkemiz insanlarının yeni yılını kutluyor, herkese sağlık,huzur,başarı ve mutluluklar diliyorum ”dedi

Editör: TE Bilisim