Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim alan, karla mücadelede sınıfta kaldık sözlerini kabul etmediğini tüm personeli ile canla başla görev başında olduklarını ifade ederek, 'Burada bir eksik varsa hepimizin. Jeneratör konusunda da yerden göğe kadar haklılar. Metropolitan Birliği toplantısında bunu dile getirmiştim. Elektrik hattı geldiğinde bile suyun verilmesi bir kaç saati buluyordu. Yetkililere de duyurduk. Zonguldak Kozlu Kilimli Çatalağzı oluşan Metropolitan birliği Toplantılarında hibe alabilir miyiz diye düşündük.

Bu kadar olmayacağını düşünüyorduk. Jeneratör 750 –Bin Kw’lık jeneratör gerekli. Bunları bize danışmadan sormadan bunu kaşıyarak. Zonguldak Belediyesi olsun, Metropolitan belediyeler olsun sanki böyle isimler var ki. 10 yıl belediye meclis üyesi olanlar bile ucuz kahramanlık yaparak ben bunları söylemiştim. Edasında zaten halkın canı sıkkın bide vatandaşı tahrik edecek şekilde zarar veriyorlar. Bizim telefonlarımız açık. Tüm çalışanlarımız kar çalışmalarında başarılı oldu. Tabi ki eleştirileceğiz. Bunlarında eksiğini kabul edeceğiz. Bütün vatandaşlarımızdan özür diliyorum. Bütün mesai arkadaşlarımın saat gözetmeksizin onlar için can siper hane  çalıştıklarını gördüm. Sırf Selim Alanı eleştireceğim zorundayım derken vatandaşları hizmeti için çalışanları nedeniyle bunu kabul edemem. Yapıcı onarıcı bizde buna katkı sağlamıştık dediğimiz ginbi yapıcı eleştirilere açığız.

Aday olduğumda söyledim hala söylüyor. Kişiler üzerinden değil, olaylar üzerinden konuşun. Bizim 900 üzerinde çalışanımız var Selim Alan geçici. Bizim afet diyebileceğimiz bir durum 2 gün süreceği söylendi. 600 kişi 300 araç hazırdık. Özellikle Kadın Doğum Hastanesi başta olmak üzere ana arterlerimizi açık tuttuk. Hala bazı ara sokaklarda kapalı. Az önce bir vatandaş aradı. Özür diliyoruz. Ama Gece gündüz emek veren çalışanların alın terlerine helal olsun.

Zonguldak Belediyesi sınıfta kaldı sözlerine inkar ederim. Elektrikler kesilmeseydi, su sorunu yaşamasaydık, bu güzelliğin tadını çıkartacaktık. Sosyal Medyadan çok mesaj geldi. Bizlerde üzülüyoruz Bu Enerjisa’nın işi. 2 ekip ve iş makinelerimizi onların emrine verdik. 72 saati bulan ve halen elektrik olmayan yerler var. Bu bolluk bereketten memnunuz susuzlukla karşılaşmayacağız bu sevindirici bir yön.'

Editör: TE Bilisim