Enerji ve Tabi Kaynaklar  Bakanı Taner Yıldız’ın katıldığı AK Parti Merkez İlçe Kongresi Kemal Köksal Stadyumunda yapılıyor.

Kongrede aday olmayan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, kongrede yaptığı konuşmada “Alanlar değil verenler kazanacaktır” dedi.

Kıssadan hisse hikayeleri ile yaşananları ve yaklaşımlarını anlatan Çağlayan, “Derviş ile Akrep” hikayesini anlatarak, “Ekim 2017’de görevi teslim aldığımızda görevimiz 4 Rabia’yı oluşturmaktı. Neydi o Rabia; Vefa, Fıtrat, Sevda ve Davaydı. Biz vefayı liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'dan öğrendik. Akrep ile Derviş hikayesini biliyorsunuz. Akrep iyilik yapan Dervişi sokarmış. Dervişe sormuşlar, sürekli seni sokuyor neden iyilik yapmaya devam ediyorsun. Derviş “Akrebin fıtratında sokmak var, bizim fıtratımızda yaratandan ötürü yaratılanı sevmek var” demiş. Biz kimin ne yaptığına, ne söylediğine bakmadık. Bizim ekip olarak fıtratımız çalışmaktı, çalıştık Biz dört ilke ile Rabia’yı oluşturduk. Bir gün ne olursa olsun sevgi ile yaklaşırsak her şey daha güzel olacaktır. Bu dünyada alanlar değil verenler hep kazanacaktır” dedi.

Editör: TE Bilisim