Avrupa Devrekliler Derneği Başkanı Ufuk Saraç ve yönetim kurulu üyeleri Gelchenkirhcen şehrinde bulunan Avrupa Zonguldaklılar Derneği’ni ziyaret ederek ziyarette birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Geçtiğimiz gün olağan genel kurulunu yapan Avrupa Devrekliler Derneği Ufuk Saraç başkanlığında ve yönetim kurulundan oluşan heyet Almanya Zonguldaklılar Derneği Başkanı Mehmet Karakulak’ı ziyaret etti. Ziyarette bölgedeki gelişmeler ve kongre sürecinde olan Almanya Zonguldaklılar Derneği’nde yeniden başkanlık adayını açıklayan Mehmet Karakulak ve diğer adaylara başarılar dilediler. Ayrıca rahatsızlığı sonucu bir operasyon geçiren Dernek Başkanı Mehmet Karakulak’a dernek yönetimi geçmiş olsun dileğinde bulundular.

Avrupa Devrekliler Derneği Yönetim Kurulundan ziyaret dolayısıyla yapılan açıklamada, “Derneğimizin yeni yönetim kurulu ile bugün aksam Avrupa Zonguldaklılar Derneğine nezaket ziyaretinde bulunduk, bizleri dostane bir şekilde ağırladıkları için ve derneğimizin kongresinde bizleri yalnız bırakmadıkları için kendilerine teşekkürlerimizi sunduk. Bilgi alışverişinde bulunup bölgemizdeki bazı gelişmeler hakkında bilgi sahibi olduk. Birlik beraberlik ve ortak paydamızın bölgemiz olduğunu bir kez daha konuşma fırsatı bulduk. Buradaki birlik beraberliğin önemini bir kez daha perçinlemiş olduk. Ayrıca yeni ameliyat olan Mehmet Karakulak başkana geçmiş olsun dileklerinizi sunduk. Yeni Kongre döneminde giren Avrupa Zonguldaklılar Derneği başkan adaylarına başarılar diliyoruz. Her zaman kazanan bölgemiz ve bölge insanimiz olsun” denildi.

Editör: TE Bilisim