AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar'ın girişimleri, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk'ün çabaları sonuç verdi.



Önceki Vali Ali Kaban tarafından Gökçebey'de düşünülen MANDA OSB yerine gelen tepkiler üzerine bölgenin Belediye Başkanları ve Sivil Toplum Örgütleri harekete geçti.



Milletvekili Özcan Ulupınar'ın gayretleri sonucu MANDA OSB düşünülen bölgeye Organize Sanayi Bölgesi yapılması için önemli adımlar atıldı.



Önceki gün AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci ve Devrek TSO Başkanı, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız sayın Dr.Faruk ÖZLÜ'den OSB sözünü aldı.



Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk yaptığı açıklamada, "İlçemizde sette projesinin tamamlanması sonrasında ortaya çıkan ortalama 2500 dönüm

arazi üzerine kurmayı istediğimiz ve İlçemizin kurtuluşu olan ORGANİZE SANAYÎ BÖLGESİ projemiz Sevgili milletvekilim Özcan ULUPINAR'ın büyük gayretleri sonucunda bölgemiz Belediye Başkanlarımız,Ticaret Odası Başkanımız ile birlikte Uzun zamandan beri yapmış olduğumuz çalışmalarımız sonucunda

Sevgili Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız sayın Dr.Faruk ÖZLÜ bu projemizin onaylanması konusunda son sözü söyleyerek Gökçebey OSB ilçe halkımıza hayırlı olmasını diliyorum dedi.Bu proje için bizlerden desteklerini esirgemeyen sevgili milletvekilim Özcan ULUPINAR'a Belediye Başkanlarımıza sonsuz teşekkürler ediyorum. Gençlerimizin göç etmek zorunda kalmayacağı bir GÖKÇEBEY için çabalarımız devam etmektedir" dedi. 
Editör: TE Bilisim