TOKİ Konutları-Pavyon ilişkileri-Mafya!

Ali Rıza Tığ, evli kadınla aşk yaşadığını iddia ettiği Belediye Başkanı’nın yazıştığı kadının TOKİ konutlarında buluşmasını ise polisiye dizilerinin senaryolarına benzetirken, sorumluluk bölgesindeki pavyonlardan çıkmadığını söylüyor.

“Belediye Başkanından evli sevgilisine: Kabuklu fıstığım” haberine yorum atan bir çok okur, ırmak kıyındaki bir Belediye Başkanından söz edildiğini, başkanın mafya babalığına soyunduğuna dikkat çekiyor…

Peki kim bu Başkan?

TOKİ konutlarında evli bir kadınla ilişki yaşandığı iddia edilen Belediye Başkanı haberi 2018 yılında yayınlandı.

Peki, Vadi bölgesinde 2018 yılında hangi Belediye Başkanları sorumluluk alanında TOKİ inşaatları yaptırdı?

2018 Yılında Devrek Belediye Başkanı AK Partili Mustafa Semerci görev yaptı. Ancak Devrek’te TOKİ projesi çalışması yapmadı.

Gökçebey Belediye Başkanı AK Partili Vedat Öztürk ise 2018 yılından önce yani 4 Aralık 2017 yılında istifa ederek görevi bıraktı.

Yine 2018 Yılında Bakacakkadı Belediye Başkanlığı görevini AK Partili Sezgin Özdemir yapıyordu. Ancak beldesine TOKİ konut projelerini getirme mücadelesi veriyordu.

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ise, 2008 yılında ilk TOKİ Konut projelerini Beldeye getiren Belediye Başkanı olarak tarihe geçmişti.

Ali Rıza Tığ’ın üstü kapalı ima ettiği, ancak sadece adını yazmadığı aşk hikayesinin Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş’le ilgilisi olup olmadığı merak ediliyor.

*

İşte 2018 tarihinde Pusula Gazetesi’nde yer alan magazin haberi!;

Belediye Başkanından evli sevgilisine: Kabuklu fıstığım!

17-11-2018 | 19 : 59 54

Zonguldak'ta bir Belediye Başkanının, evli bir kadınla ilişkisi siyaset kulislerine bomba gibi düştü. Kadın, belediye başkanına "Aşkitom", "Bal köpüğüm" derken, başkan ise kadına "Kabuklu fıstığım" şeklinde hitap ediyor.

Belediye Başkanının, yazıştığı kadınla TOKİ konutlarında buluşması polisiye dizilerin senaryolarını aratmayacak cinsten. 31 Mart 2019 seçimlerinde yeniden aday olmak için yoğun kulis yapan Belediye Başkan hakkında kalın bir dosya hazırlandığı belirtiliyor.

Kendisine rakip gördüğü partili milletvekili ve belediye başkanları hakkında yayınlar yaptıran Belediye Başkanının sorumluluk bölgesindeki pavyonlarla ilişkisi de Parti Genel Merkezi'ni çıldırtacak cinsten.

Son seçimde milletvekili adayı olmak için kulis yapan Belediye Başkanının, üçüncü sıra sözü verilmesi halinde istifa edeceğini söylediği belirtiliyor.


 

Haber : Pusula

Pisman

3 yıl önce

Kenarından irmak geçen belde bu.adam tevekkelimi boyna toki inşaa ediyor beldeye.Çok kalabalık olsun da rahat rahat istediğim yere girip çıkarım diye düşünüyormuş meğer.bizde hizmet zannediyorduk.Yazikalar olsun ..

Çok yakın yolun sonu

3 yıl önce

Uzun lafin kisasi bu zaat baskan mafya babaligina özenmiş gibi sanki. Her turlu naneyi yiyip kimseye hesap vermemek. Hatta kendini bulunmaz hint kumaşı gibi yükseklerden uçmaaakkk.. Ammmaa velakin ilahi adalet var Yüce yaradan vaarr ölümm vaarr eyyy sahtekar lkendini bilmez densizzz seni cümle alem biliyor ne haltlar yrdiğini, beterrr olacaksın yaptiklarindan bi gün. Kimsenin yuzune bakamayacaksin.

Recai Tunçlar

3 yıl önce

Muhterem başkanın bir tek adını yazmamışlar. Nöçün böyle yapıyonuz uşağım. Kümesteki tavuklar ne oldu.

Editör: TE Bilisim