Haber: Selçuk KOÇAKLI

 MHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Hamdi Ayan, 31 Martta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde destek çalışmalarına aralıksız olarak sürdürüyor. Ayan, beraberinde İL Başkanı Varol Demirköse, Merkez ilçe Başkanı Niyazi Kıransoy ve parti üyeleri ile birlikte Acılık’ta bulanan esnafları ziyaret etti.

PROJEDEN HABERLERİ VAR…

Ziyarette esnaflar Ayan’a ilgili gösterirken, yapılan 67 projeyi de beğendiklerini ifade ettiler. Esnafların İlgili ve sevgisinden oldukça memnun olduğunu belirten Başkan adayı Ayan, “19 Ocakta yapmış olduğumuz proje tanıtımı sonrasında esnaflarımızı geziyoruz. Burada ki amacımız insanlarımızın projeyi nasıl değerlendiriyor, nasıl bulmuşlar, eksiklik var mı, fazlalık var mı şeklinde ki değerlendirmeler için bugün esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Memnuniyet vericidir ki insanlarımızın projeden haberi var. Projenin hoşlarına gittiğini, destekleyeceklerini belirtiyorlar bu da bizim için önemliydi”

10 BİN ADET BROŞÜR BASTIRACAĞIZ…

Ayan, “Projenin tanıtımı ile ilgili de ayrıca 10 bin adet broşür bastırıp, insanlarımıza maliyetlerini projelerin uygulama alanlarının neler olduğu ile ilgili yazılı bir taahhüdümüz olacak. Bu konuda Bartın ve Karabük Belediye Başkanlarımızla görüştük projelerimizin bir kısmını onlar destekleyecek, onlardan yardım istedik. Dolasıyla da seçildiğimiz taktirde 5 yıl içinde hedefimiz olan 67 projeyi gerçekten bitirmek için uğraşacağız”

ZONGULDAK DEĞİŞİMİ BİZİMLE İSTİYOR…

Ayan, “Zonguldak’ta şunu görüyorum, gerçekten de değişimin olacağı belli. Bu değişiminde partimize ve şahsımıza ilgili olduğu yönünde esnaflarımızın direk söylediği gibi beyanları var. Eskiden yaptığımız çalışmalarda insanımız bakarız değerlendiririz gibi ifadeler kullanırken, bugün net olarak evet yanındayız arkandayız bu sefer seninleyiz ifadeleri bizleri daha çok cesaretlendirdiği gibi daha çok sorumluluğu omuzlarımızda yüklemiş durumda. Özellikle Vatandaşlarımızın artık sabrı kalmamıştır. Artık değişim istiyor. Bu beklentinin de bizim üzerimizden olacağı yönünden artık net ifade ettiklerini görmeye başladık”

İŞİ BİLEN MECLİS ÜYELERİ İLE YOLA DEVAM EDECEĞİZ…

Ayan, “MHP olarak bir yola çıktık. Dolasıyla Belediye Meclis üyeliği ile ilgili yoğun bir müracaat var. Bunlar arasında projeyi uygulamaya, yürürlüğe sokacağımız taktirde ve özellikle de arkasında durabilecek meclis üyeleri bizim için lazım. Bu süreçte de 4 şubata kadar meclis üyesi müracaatları devam ediyor. Dolasıyla buralar da işi bilen, mimar, çevre mühendisleri, teknik elaman düzeyinde de meclis üyelerimiz bu işin içinde olacak”

Editör: TE Bilisim