Ereğli Fenerbahçe Taraftarları Şube Derneği Başkanı Serdar Özbek,  24 Mart Cumartesi günü önce Ereğli sonra Zonguldak’a gelecek olan Aziz Yıldırım’ın programı hakkında bilgi verirken,  müjdeli haber vermeyi de ihmal etmedi..

Özbek, Fenerbahçe’mizin kulüp Başkanı sayın Aziz Yıldırım bilindiği üzerine 24 Mart cumartesi günü Ereğli’de olacak. Aziz Başkanla beraber, çok istediğimiz ve gelmesi için  rica ettiğimiz Volkan Demirel ve birkaç futbolcuda herhangi bir sıkıntı olmazsa şehrimizde bulunacaklar.  Başkanımız ve futbolcularımız saat 11-00’da Anadolu Otelde kahvaltıda bir araya geleceğiz. Ardından ise yeni Ereğli Fenerbahçe taraftarlar derneği binamızın açılışı gerçekleştirecek.  

Ayrıca kahvaltıya gelmek isteyen sevgili Fenerbahçe taraftarları tek kişilik 30 TL’den sattığımız biletlerimizi Ereğli Fenerbahçe taraftarlar derneğinden alabilirler. Şuana kadar 500 millet sattıklarını da ifade eden Özbek, gelmek isteyen renktaşlarımız bilet için acele etmesi gerektiğini söyledi...

Özbek, Ardından ise Başkanımız Aziz Yıldırım ve futbolcularımız  saat 19-07’de Zonguldak’a gelerek  Alaborina da  Fenerbahçelilerle yemekte bir araya gelecek ”dedi.

Editör: TE Bilisim