Gazetecilerin sorularını cevaplayan Başkan Alan, Ankara ziyaretleri hakkında konuşarak, “Bakanlık nezdinde ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Alan, öncelikle hemşerimiz AFAD Başkanını ziyaret ettik. Zonguldak’ta heyelanlar oldu. Kış ayını zor geçirdik. Bu anlamda kendilerinden destek istedik. Milli Emlak’a geçtik. Zonguldak’ta vatandaşlarımızın nefes alabilecekleri yerleri kazandırmak için Milli Emlak arazilerinin belediyemize kazandırılması için talepte bulunduk. Hem Kozlu, hem Kilimli hemde Çaydeğirmeni’nde DSİ çalışmaları için destek istedik. Kozlu Kızılcakese köyünde yapılacak olan hayvan barınağı için taleplerimiz ilettik

BAŞKAN ALAN, “BAKANLIKLARI ZİYARET EDEREK DESTEK İSTEDİK”

Maliye Bakanımıza uğradık. Zonguldak Belediyemizin maliye anlamda artıma tesisimizin İspanyol kredisi ile yapılmasından dolayı kurlarında artması nedeniyle ödemelerde zorluk çektiğimizi ve ödemeler konusunda da destek istedik.

İçişleri Bakanımıza uğradık. Kendilerinin bize çok desteği oldu. En son olarakta Erkan Kandemir beyefendiye uğradık. Parti çalışmalarımızı değerlendirdik.” dedi.

Editör: TE Bilisim