Merkez Çarşısı 2. Katta açılan BAMBİ Yatak Mağazasının açılışına; Zonguldak önceki dönem Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak Belediye Başkan vekili Hüseyin Kahveci, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Tahsin Erdem,  AK Parti’li Zonguldak Belediye Meclis üyeleri Birkan Hamarat, Sinan Toprak, CHP’li Belediye Meclis üyesi Hüsnü Meydan, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Zafer Sağlam’ın yanı sıra siyasi parti temsilcileri, esnaflar katıldı.

Yapılan duaların ardından açılış kurdelesini, Zonguldak Belediye Başkan vekili Hüseyin Kahveci, önceki Belediye Başkanı Muharrem Akdemir keserken, “hayırlı olsun” temennisinde bulundular.



Oğulları İlker ve Caner’in işletmeciliğini yaptığı BAMBİ Yatak Mağazası’nın açılışında konuşan eski Belediye Başkanı İsmail Eşref, “Bu zamana kadar Zonguldak için güzel hizmetler yapmaya gayret gösterdik. Bundan böyle de çocuklarımız için güzel şeyler yapmak istiyorum” dedi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından, eski Belediye Başkanı İsmail Eşref davetlilerle yakından ilgilenirken, davetlilerle birlikte hatıra fotoğrafı da çektirildi.

Editör: TE Bilisim