AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın’ı yol ağları ile birbirine bağlarken, Zonguldak’ta hizmet yarışı yerine kongrelerde milliyetçilik yarışı tutuluyor.

Bartın-Kurucaşile-Cide yolu, Bartın-Arıt gibi yüksek maliyetler olmasına rağmen yol yapım çalışmaları sürerken, Zonguldak-Filyos arasını 70 km’den 25 km’ye düşürecek proje Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün tozlu raflarında Zonguldak Milletvekillerini bekliyor.

30 Bin Kişiyi istihdam edecek proje var, oraya gidecek yol yok!

Bölünmüş yollarla yaklaşık 70 km olan Zonguldak-Filyos yolu, Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün ihaleye hazırladığı Zonguldak-Muslu-Türkali ve Filyos yol projeleri ihaleye çıkmayı bekliyor.

Yaklaşık 19 yıldır AK Parti hükümetine 3 milletvekili veren Zonguldak halkı, bölgedeki işsizlik nedeniyle her geçen gün göç ederken, vatandaşın umudu olan Filyos Projesi’nde sona doğru geliniyor.

12 Bin kişinin dolaylı olarak 30 bin kişinin istihdam edilmesi planlan Filyos Projesi tamamlanırken, birkaç yıl içinde yol ağımızdaki sıkıntılar nedeniyle projeye sadece uzaktan bakmış olacağız.

Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar’ın Zonguldak teşkilatları ile birlikte Ankara’ya baskı kurarak Mithatpaşa tünellerinin devamını sağlayacak ve Zonguldak-Filyos arasını 25 km düşürecek yol projelerini ihale etmek için kolları sıvaması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim