Zonguldak Belediye Başkanı Ö. Selim Alan, Otobüs İşletmecisi Akın Kavi ile de sorun yaşamaya başladı.

Yerel seçimlerin ardından Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Ö. Selim Alan kriz çıkartmaya devam ediyor. Kendi teşkilatını, kendi medyasını, kendi esnafını, kendi iş adamını yaratmaya çalışan Ö. Selim Alan, kentte kavga etmeyi sürdürüyor.

Başkan Alan, son olarak Halk Otobüsleri İşletmecisi ile karşı karşıya geldi. 

10 Gün içinde halk otobüslerini seferden çekeceğini açıklayan Otobüs İşletmecisi Akın Kavi, Başkan Alan'a yanıt verdi.

Zonguldak Belediyesi Halk Otobüsleri İşletmecisi Akın Kavi, pandemi sürecinde yaşanan mali krizi gerekçe göstererek, Zonguldak Belediyesi’nden talep ettiği yardımı alamadığı içim tüm seferlerini durdurma kararı almıştı. Bu gelişme üzerine bir açıklama yapan Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, belediyeye böyle bir dilekçe gelmediğini belirterek, devlet işlerinin gazete haberleriyle yürümeyeceğini söyledi.

“TELEFONLARIMI AÇMADI”

 Halk Otobüsleri İşletmecisi Akın Kavi, “Dilekçemizi evrak kayıt üzerinden giriş yaparak ilgili makama havale ettirdik. Sayın Başkan devlet işlerinin gazete haberleriyle yürümeyeceğini söylemiş. Ama ben o makama duyduğum saygının gerdiğini yaparak kendisini 5 defa aramama rağmen telefonlarımı açmadı. Başkan Yardımcısı Ogan Göktürk ve Özel Kalem Müdürünü Buğra Özçelik’i bizzat bilgilendirdim. Hadi bunlardan haberi yok bir zahmet evrak kayıta bakarsa gerçeği öğrenecektir. Aylardır zararına yolcu taşıdığımızı biliyor. Dayanacak gücümüz kalmadı. Devletin pandemi için gönderdiği 3 milyon 400 bin liradan hakkımıza düşen desteği istedik ama mazot yardımı yapmakla yetindiler. Bundan sonrasını hukuki zeminde çözeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilisim