Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından basın mensuplarına bir değerlendirmede bulunuyor.

Zonguldak’ın en büyük sorununun yollar olduğunu belirten Başkan Alan, Ekim ayı sonuna kadar yolların yüzde 60 oranında yapılacağını söyledi.

Alan, “Yollarla ilgili çok ciddi sorunlarımız var. Benimde önceliğim yollar.

Ekim ayına kadar % 60’dan fazlasını bitirmiş olacağız. Çok acil olan yollarımız var.

Yollarımızda diğer kurumlarla İş programı ile bu sorunlarını aşacağız. Sizde biliyorsunuz yol yapılıyor, 3 ay sonra başka bir firma geliyor yolları kazıyordu. Hepimiz bundan muzdariptik. Önce altyapıyı yapacağız sonra yolu yapacağız.

İnşallah Karaelmas kent park projemizi ivedi bir şekilde hayata geçireceğiz. İnsanlarımızın nefes alacağı nezih alanlara ihtiyaçları var. Seçim sürecinde de vatandaşlarımızın en büyük talepleri arasında bu proje vardı.

Artık icraat zamanı. Biz çok konuştuk. 115 gün çalıştık, çok konuştuk. Ama artık hizmet edeceğiz. Diğer tüm partililerle de omuz omuza vereceğiz. Zonguldak’ı hizmetle buluşturacağız. Bir an önce vatandaşlarımızın mağduriyetini gidereceğiz. Zonguldak için istemekten vazgeçmeyeceğim. Hakikaten çok büyük eksikliklerimiz var” dedi.

Editör: TE Bilisim