Özbulut İnşaat’ın sahibi Ali Bulut, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ve Çaybel şirketi ile yaşananları anlattı.

16 Çaybel şirket çalışanlarının SSK ve Maaş ödemelerinin firmaları tarafından yaptırıldığını belirten Ali Bulut, elinde belgeler olduğunu iddia etti.

Sosyal medya hesabında  yaşadıklarını anlatan Bulut, “

“Kamuoyunun bilgisine , son günlerde yerel basında çıkan ve konuşulan Çaycuma Belediyesi ile ilgili yaklaşık1 yıl firmamız ve şahsım olarak yaşadıklarımızı ve bilgi belgeleri mail olarak atılan listeler bizzat Başkan tarafından washaptan yazılan yazılar bütün belgeler bizde mevcut ve gerekli başvurular mahkemeye İçişleri Başkanlığına verilmiş yerel basının talep etmesi halinde kendilerinede paylaşılacaktır
Belediye ve Çaybel şirketinde çalışan 16 kişinin iki aylık SSK ve maaş ödemeleri firmamıza Başkan tarafından yaptırılmış ve ödemeleri tarafımıza yapılacak denilmesine rağmen yapılmamıştır. Rakamı toplam 102 bin TL dir. Bu işçiler nerde çalıştığı Başkan ve Çaybel şirket müdürü tarafından bilinmektedir.
BAŞKAN, ÇAYBEL, BELEDİYE ÜÇGENİ ARAŞTIRILSIN
Çaycuma Belediyesi binasında yapılan ilave işler için verilen dilekçelerkayıtta alınmasına rağmen işlem tahsis etmeyen ve dilekçeleri çalışan şantiye şefine geri aldıran kişi belediye başkanı tasfiye dilekçemizi bakanlığa ve bize cevap vermeyen bir belediye başkanı asansör firmasının malzemeleri alamadığından tarafımıza 75 bin TL ödenen ve geri ödemeyen bir belediye başkanı düşünün Çaycuma’da dönen ve çevrilen hileleri anlamamız açısından belediyenin yaptığı ihalelere neden kimse katılmıyor, katılım sağlayan firmalara yapılanları sadece 3 başlıkta anlattığım daha neler neler bu uygulamalar bilinçli yapılmakta olup bütün işler Çaybel adına yapılsın istenildiği gibi herşey ayarlansın bu oyun mutlaka bir gün bozulacak. İnşallah bunlar bizim yaşadığımız bir kaç konu ve bu belgeleri isteyen mahkeme idare basın herkese verilecektir. Başkan Çaybel belediye üçgeninin iyi araştırılması gerektiğini bizzat yaşadığım için zaruri bir durumdur.. saygılarımla…not. Çaycuma Belediyesi fen işleri müdürleri neden sürekli değişiyor ve değişim sayısı kaç…”dedi.

Editör: TE Bilisim