Halkın kullanımına tahsis edilen alana Zonguldak Belediye Başkanı Alan’ın şantiye kurma ısrarı Çınar tepe Muhtarı Okan Girgin’i çileden çıkardı.

Defalarca Zonguldak Belediyesi’ne resmi yazı ile başvurmasına rağmen Zonguldak Belediye Başkanı Ö. Selim Alan’ın inadını kıramayan Çınartepe Mahalle Muhtarı Girgin, çıktığı bir televizyon programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarların sözünü dinlediğini ancak bunların dinlemediğini söyleyerek sitem etti.

Girgin, "Çınartepe Mahallesi Üzülmez bölgesi kalkınma alanları içinde olan bölgelerden biridir. Şantiye yapılmak istenen alan belediyeye devroldu. Biz şantiyeye karşı değiliz ki yerine karşıyız. O bölgeye Gençlik merkezi yapıldığını, iki sokak arası olduğunu söyledik. Siz evinizin önüne bunu yapar mısınız? Kadınlarımız burada spor yapıyor. Birileri bu alanı Başkana anlattı, burası uygun dedi. Valimiz Mustafa Tutulmaz'a da ilettik. Halka rağmen buraya şantiye yapılırsa da benim devletime baş kaldırmam olmaz. Belediye Başkanına da 'Bu mahalleye hainlik yapmayın' derim. Bu halk size oy verdi, oy vermeye devam edecek, bir gelip görsün. Belediye Başkanına yanlış bilgi vermişler, inat ediyor. Bu koltuklar gidicidir, yarın bir gün bay bay derler. Cumhurbaşkanımız bile muhtarlarımızı dinliyor, ama bunlar böyle yapmıyorlar" dedi.

Mahalle sakinlerinin kullandığı alanı inatla şantiye yapmak isteyen Zonguldak Belediye Başkanı Ö. Selim Alan’ı ikna edemeyen Muhtar Girgin, sosyal medya hesabında da “Demek oluyor ki her seçim doğru olmuyor. Yazık çok yazık. Gün ola harman ola” diyerek seçimleri beklediklerini ima etti.
 

Editör: TE Bilisim