Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, redevanslı saha işletmecilerinin sorunlarını dile getiren işletme sahibi İsmail Ofluoğlu’na destek vererek “Bu sorun çözüme kavuşuncaya kadar büyük kararlılık içinde mücadele vereceğiz” dedi.
Zonguldaklı iş adamı ve redevanslı saha işletmecisi İsmail Ofluoğlu, redevanslı saha işletmecilerinin sorunlarını dile getirerek yaşanan problemlere dikkat çekmişti. Ofluoğlu’nu ardından Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada redevanslı saha işletmecilerinin sorunun çözümü için mücadele vereceklerini ifade etti. Nas, şöyle dedi:
“İsmail kardeşimizin yapmış olduğu açıklamaya katılmamak gerçekten mümkün değil. İsmail kardeşimiz Zonguldak’ta yaşayan ve kendini Zonguldaklı hisseden tüm vatandaşlarımızın hislerine tercüman olmuştur. Dün akşamdan itibaren birçok muhtar arkadaşımız şahsımı arayarak redevanslı saha işletmecilerinin yaşadığı problemler karşısında daha aktif rol almamız gerektiğini ve taşın altına her zamankinden daha fazla elimizi koymamız gerektiğini arz etmiştir. Buradan tüm kamuoyuna belirtmek isterim ki, redevanslı işletmelerin sorunu memleket sorunudur. Memleketimizi ilgilendiren tüm konularda bu güne kadar göstermiş olduğumuz hassasiyeti bu sorun karşısında da göstereceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Zonguldak Kilimli arası ulaşımını yarım saatten 5 dakikaya düşüren Teoman Duralı tünellerinin yapımı için nasıl kapı kapı dolaşıp imza topladık isek, bölgenin kalkınması için hayati önem arz eden Çaycuma Havaalanının yapımı ve eksiklerinin giderilmesi için nasıl canla başla mücadele ettiysek, redevanslı işletmelerin problemlerinin giderilmesi için de aynı mücadeleyi büyük bir kararlılık içinde sürdüreceğiz. Tüm muhtar arkadaşlarımız ile bu sorun çözüme kavuşuncaya kadar büyük bir kararlılık içinde mücadele vereceğiz. Zonguldak’ın ve Zonguldaklı işletmecilerimizin sahipsiz olmadığını dosta düşmana herkese göstereceğiz. Sorun gündemden kalkana kadar sorun bizim sorunumuz, memleket de bizim memleketimizdir. Herkes tarafından bu böyle bilinmelidir.”

Editör: TE Bilisim