Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Turgut Günay, Bülent Arınç’ın görevine son verilmesi gerektiğini söyledi.

Günay yaptığı açıklamada, “İçinde bulunduğumuz bu günlerde Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'nın serbest bırakılması gerektiğini savunan Cumhurbaşkanlığı yüksek istişare kurulu üyesi hadsiz Bülent Arınç'ın derhal görevine son verilmelidir. Görünen o ki;  içinde bulunduğumuz pandemi sürecinin yasaklı günlerinde PKK yı, terörü ve teröristleri öven kitaplar okumuş. Aslında bize göre fetö sevicisi iken, fetö'nün en büyük ayağından biri olan Bülent Arınç, şimdilerde yeni bir terörist sevicisi olma rolüne girmiştir. Keşke o tarz kitaplar okumak yerine şehitlerimizin, onların geride bıraktıklarının hikayelerini okusaydı.

            Terörü öven, terör eylemine çağıran, teröriste cesaret veren sözler suçtur ve ifade özgürlüğü olarak değerlendirilemez. Bunun adı en hafif tabiriyle "HAİNLİKTİR". Bu zat, hainlik ve hadsizlik damarlarına işlemiş bir zavallıdır. Hiç saygı duymadığımız Bülent Arınç'a bir çift sözümüz vardır: "Sen önce şehit edilen liderimiz, yiğit adam Muhsin Yazıcıoğlu'nun katillerinin bulunması ile ilgili vermiş olduğun NAMUS sözünü tut.

              Kimse, ama hiç kimse teröristten, kumpasçıdan, vatan hainlerinden övgü ile söz ödemez, ederse de bedelini öder. Sayın Cumhurbaşkanımızın adı geçen bu şahıs ile ilgili gerekeni yapacağından kuşkumuz yoktur. En azından büyük Türk Milleti olarak beklentimiz bu yöndedir.”

Editör: TE Bilisim