(Özel Haber)

Meslek hastalıkları ve Santraller nedeniyle Zonguldak pandemiden en çok etkilenen iller arasında yer almasına rağmen Bartın Eğitim Camiasının aşılanmasının iki ay önce bittiği öğrenildi.

Dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde en çok Zonguldak’ın etkilendiği, pandemi sürecinde bir çok tedbirin uygulandığı Zonguldak’ta “Ve Zonguldak” olarak Türkiye sıralamasında yerimizi almıştık.

Bartın aşılandı, “Ve Zonguldak” hala bekliyor

Hava kirliliği ve Meslek hastalıklarında öne çıkan Zonguldak’ta pandemi süresinde bir çok kısıtlamanın uygulanmasına rağmen Eğitim Camiasındaki aşılamada Zonguldak’a öncelik verilmesi gerekirken Bartın’ın iki ay önce aşı olması Zonguldak’ın ne kadar sahipsiz olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

Zonguldak Belediye Başkanı Ö. Selim Alan sayesinde “Ve Zonguldak” olarak kısıtlama ve tedbirlerin en sıkı uygulandığı şehirlerden biri olan Zonguldak’ta Eğitim camiasının hala daha aşılanmamış olması AK Parti Zonguldak Milletvekillerinin kentle ne kadar ilgilendikleri de ortaya koydu.

Bedel ödeyen Zonguldak, aşılanmayan yine Zonguldak

Pandeminin ilk günlerinde “30 Büyükşehir, VE Zonguldak” olarak corona virüsten en çok etkilenen Zonguldak olmasına rağmen, Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç kendi ilindeki tüm eğitim camiasının ikinci aşılarını da yaptırdı.

Editör: TE Bilisim