Başkan Alan, Mustafa Çağlayan’a iftira atmamı istedi

Zonguldak’ta Özel halk Otobüsleri ile Zonguldak Belediyesi arasındaki kriz her geçen gün derinleşirken, İşletmeci Akın Kavi sahibi olduğu televizyonda bomba açıklamalarda bulundu.

Zonguldak Belediye Başkanı Ö. Selim Alan’ın kendisine pandemi yardımı karşılığında şantaj yaparak AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan’a iftira atmasını istediğini açıklayan Akın Kavi, “Ali Bektaş’ın yeğen haberlerini AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan yaptırdı de, üç gün sonra pandemi yardımı al! Bu iftirayı atacağım öyle mi? Siyasi oyunlarına alet olacağım öyle mi? Batmayı göze aldım ama iftira atmadım” dedi.

İşte o açıklamalardan satır başları;

Kanıtı var tabiyki, Badılıoğlu’nda canlı yayın yaptınız. Orada Başkan Alan, 200 lira verirsiniz, 300 liraya sildirirsiniz diye gazetecilere canlı yayında söyledi. Allah biliyor, Cenabı Allah her şeyi bilen değil mi? O akşam siz de ordaydınız, “Sen oruçlusun, oruç sana dokundu” dedim sinirli bir şekilde ve gittim.

Ondan bir gün sonra biz Fener’de buluştuk.

Bana, Ali Abisi üzerinden (Bektaş) mesaj gönderecek. Ali Bektaş 3 tane yeğenini Belediyeye işe alacak, bizde bunu Belediye ile iş yapıyoruz diye haber yapmayacağız öyle mi? Biz emir askeri değiliz ki, ırgatta değiliz..

Kendimizi de çok şükür kimseye kullandırmadık. Ben hayatım boyunca kimseye iftira atmaktansa namuslu bir şekilde batmayı tercih ettim. En azından Allah katında bu sınavı geçtiğimi düşünüyorum.

Ali Bektaş’ın yeğen haberlerini AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan yaptırdı de, üç gün sonra pandemi yardımı al! Bu iftirayı atacağım öyle mi? Siyasi oyunlarına alet olacağım öyle mi?

Bu akşam vatandaşımızı bilgilendirmek için bu programa çıktım. Bu şartlar altında kimse halk otobüsü işletmeciliği yapamaz. Kendini kafdağında görüyor. Cumhurbaşkanımız “Vatandaşımızın emrindeyiz” diyor, bu bırakın emirinde olmayı vatandaşları 3. Kata almıyor.

Editör: TE Bilisim