Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, AK Parti Milletvekillerine, İl Başkanı Zeki Tosun ve Yönetimine isyan etti.



Filyos'un ilçe olması için mücadele eden fakat 20 bin nüfus kriteri önüne konulan Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, bu gün Kadın Kolları Kongresinde kıyameti kopardı.



Artvin ve Aksaray İllerinin nüfus kriteri tutmamasına rağmen iki beldesini ilçe yaptırması ile isyan bayrağını açan Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Ak parti İl Başkanı Zeki Tosun'a patladı.



Büyük Şehir olunmasıyla birlikte Zonguldak'ta 17 beldenin kapatılmaması için hukuki olarak dersini çalışan, Zonguldak ve Ankara'da toplantılar yaparak Zonguldak'ın beldelerinin ilçe yapılması için ciddi mücadele veren Filyos, Çaydeğirmeni ve Beycuma Belediye Başkanları'nın Zonguldak Milletvekilleri yüzünden çabaları sonuçsuz kalırken, Artvin ve Aksaray Milletvekilleri nüfus kriteri dinlemedi.



Milletvekillerinin "Boşuna uğraşıyorsunuz, rüya görüyorsunuz. Beldelerin nüfus kriteri tutmuyor" sözlerine rağmen her iki ilin Milletvekillerinin beldelerini ilçe yapmasına tepki gösteren Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal'ın "Hepiniz yalan konuşuyorsunuz. Bize ne verdiniz de geliyorsunuz" dediği öğrenildi.



Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal'ın haklı çıkışı karşısında bazı il yöneticilerinin Ünal hakkında rapor tutup AK Parti Genel Merkezi'ne şikayet edelim dediği öğrenildi.



 
Editör: TE Bilisim