MHP Eski İl Başkanı Metin Soydaş, Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün’ün Eren Enerji’ye yaptığı teşekkürü kınadı.

Zodnguldak’ta hava kirliliğine ve Çocuk Onkoloji Bölümünün açılmasına neden olan Santralleri protesto etmek amacıyla geçmişte tabuta giren Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün’ü eleştiren Soydaş, “Santrallere karşı olan ÇATALAĞZI CUMHURİYET HALK PARTİSİ BELEDİYE BAŞKANI Adnan AKGÜN'ün bugün ki geldiği nokta.

 Adnan AKGÜN 16 ARALIK 2015 tarihinde Tabuta giren sen değil miydin...!

Bugün yaptığı açıklamasında ise bölgeye kazandırdığı yatırımlar için başta Eren Enerji ailesi olmak üzere,Ener Enerji Elektirik Üretim A.Ş Genel Müdürü Sencer ARAS ile Tesisler müdürü Deniz Şahin ,Cem ÇİFTÇİYE, Eren Enerji İnşaat mühendisi Egemen ÖZE teşekkürlerini belirtmiş.

Şehirimizde ne yazıkki hava kirliliği oranı santrallerden dolayı artmaktadır. Özellikle belirtmek istiyorum Ülkemizin insan sağlığını ciddi tehdit eden Covid-19 virüsle mücadele de santrallerin ne kadar tehlike arz ettiği ortadadır.

İnsanlar kanser olarak hayatını kaybetmektedir, her şeyden önemli insan sağlığıdır. Yaşamadıktan sonra saray yapsan nafile.

Sayın Adnan Akgünü bu teşekküründen dolayı kınıyorum.

16 Aralık 2015 tarihinde tabuta girdin bugun ise teşekkür ediyorsun ,kamuoyu adına Cumhuriyet Halk Parti il Başkanından konu ile ilgili açıklama yapmasını istiyoruz.

Editör: TE Bilisim