(Özel Haber)

Zonguldak Belediyesi asfalt ihalesi sessiz sedasız dün yapıldı. Yapılan ihaleye Öncü İnşaat firma tek firma olarak girerken, rekabet ortamının sağlanmadığı ihaleyi % 1,97 tenzilatla aynı firma aldı.

Zonguldak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü dün (13.08.2020) yaptığı sıcak asfalt yol kaplama yapılması işini açık ihale usulü ile ihaleye çıkardı.

Taban fiyatının 5.438, 796,01 TL, tavan fiyatının ise 8.196.289,87 TL olarak belirlendiği asfalt ihalesine daha önce ihaleyi alan Öncü İnşaat katıldı.

Rekabet koşullarının sağlanmadığı tek firmanın katıldığı asfalt ihalesini Öncü İnşaat 8.035.206,16 liraya yani % 1.97 kırım ile tekrar aldı.

Zonguldak Belediye Başkanı Ö. Selim Alan döneminde davetiye usulü ile defalarca milyonlarca liralık asfalt ihalesini alan Öncü İnşaat, dün yapılan ihaleye de tek firma olarak katılırken ihalede rekabet koşulları sağlanmadı.

Yine Selim Alan döneminde yapılan asfalt ihalesine Öncü inşaat ve Haver İnşaat girmiş, Başkan Alan, ihaleyi canlı yayınlamak isteyen televizyon ve gazetelere izin vermemişti.

Editör: TE Bilisim