Zonguldak Belediyesi’nin Yayla mahallesinde yaptığı alt yapı çalışmalarındaki tedbirsizliği 20 yaşındaki bir genç kızın hayatını mahvetti.

Yayla Mahallesi BİM’in karşısında altyapı çalışmalarını sürdüren Zonguldak Belediyesi’nin vatandaşları uyaran her hangi bir levha yada uyarıcı koymaması nedeniyle dün akşam saat 21.00 sıralarında motorbisikleti ile kent merkezine inmek isteyen 20 yaşındaki Yağmur Y. G.’nin çukura takılıp motorbisikletten düşerek hastanelik olmasına neden oldu.

Kollarına platin takılacak, ağır ameliyat serisi ile karşı karşıya…

Hastaneye kaldırılan Üniversite öğrencisi Beden Eğitimi Bölümü öğrencisi Yağmur G.’nin kollarında ciddi kırıklar meydana gelirken, Zonguldak’ta Mikrocerrahi doktoru olmaması nedeniyle Ankara’ya sevk edileceği öğrenildi.

Kollarından ağır bir şekilde yaralanan ve platin takılarak ağır bir ameliyat süreci geçireceği öğrenilen Yağmur G.’nin ailesi kaza sonrası trafik ekiplerine haber vererek, olay yerine başka canlar yanmaması için önlem aldırdı.

Kazadan sonra Belediye tedbir aldı…

Zonguldak Belediyesi olayın ardından açılan çukurla ilgili tedbirleri alırken, beden Eğitimi Bölümünde okuyan Yağmur G.’nin ailesi Zonguldak Belediyesi ve Başkanı hakkında dava açmaya hazırlanıyor.

​​​​​​​

Editör: TE Bilisim