Cilas Kauçuk sahibi Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertan Civak'ın Avukatı Yıldırım Çavuşovalı, tempogazetesi.com'da çıkan haberlere tekzip metni gönderirken, "Kaçak Su" kullanımı konusunda Çaydeğirmeni Belediyesi'ni suçladı.



 



İşte Avukat Yıldırım Çavuşovalı'nın tekzip metni;



 



  1. 06.10.2017 tarihli, kişisel "facebook" hesabınızda, https://www.facebook.com/alev.uzunbas?fref=ts linkinden ulaşılabilir, Su hırsızı Devrek TSO Başkanı Ertan Civak'ın marifetleri bitmiyor! Başlıklı yazınız ve içeriğindeki gerçeğe aykırı şeref ve haysiyeti zedeleyici ibareler,


  2. Yazı içindeki, Hem suyu çalıyor, hem çevreyi kirletiyor ibaresi,


  3. Yine aynı yazıyı aynı tarihte bu sefer de "Devrek TSO Başkanı Civak'ta skandallar bitmiyor" başlığı ile internet sitenizde yayınladığınız şeref haysiyeti zedeleyici ibareler,


  4. 26.03.2017 tarihli "Ulupınar keriz, Civak uyanık mı?" başlıklı yazısında, yazının tamamı http://www.tempogazetesi.com/ulupinar-keriz-civak-uyanik-mi/ linkinde bulunabilir, sırası ile "Cilas Kauçuk'dan söz ediyorum. Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertan Civak'tan!... Sanayici diye baştacı yaptığımız insan fabrikasının arkasından geçen ana şebeke hattından suyu KAÇAK olarak kullanıyor. Amiyane tabirle suyu Çalıyor!"


  5. Aynı yazıda, "Suyu ben mi Çaldım, Ertan Civak mı? Savcılığa ben mi verildim, Ertan Civak mı"


  6. Devamında, "Ertan Civak'ın çıkıp "Biz devletimizi kandıracak kadar KANI BOZUK OLAMAYIZ" diye açıklama yapması gerekiyor değil mi"


  7. Akabinde, "Ve hala Devrek ve Gökçebeyli işadamlarını temsil ediyor! Ve biri çıkıp da sen bizi temsil etme Haysiyetini kaybettin diye tepki göstermiyor. Bu tepkiyi en başta Devrek ve Gökçebeyli işadamlarını temsil eden Devrek TSO Yönetim Kurulu Üyeleri göstermesi gerekiyor. İnalnılmaz bir şekilde susuyorlar! Mustafa Yumurtacı, Zekai Bükrü, Rahmi Çolak, Engin Deliacı, Mehmet Ekim ve Aydoğan Yılmaz... Başkanınız,, Hırsızlıktan savcılıkta soruşturma geçiriyor! Siz, tüm bu olup bitenleri kabul ediyor musunuz?"


  8. Yine 03.03.2017 tarihli "İstifa et Ertan Civak" başlıklı haberde, haberin tamamı http://www.tempogazetesi.com/istifa-et-ertan-civak/ linkinde bulunabilir. "Su HIRSIZLIĞÎ ayyuka çıkar ve bu nedenle "Başkana kızdı, eski fabrikayı satıyorum. Gidiyorum" diyerek blöf yapan ve itibarını kurtaracağını zanneden Devrek TSO Başkanı Ertan Civak'ın hala "Yavuz Hırsız ev sahibi bastırır" tutumu ile istifa etmemesi akıllara durgunluk veriyor"


  9. Yine 23.02.2017 tarihli "Şok Gelişme" başlıklı haberde, haberin tamamı http://www.tempogazetesi.com/sok-gelisme/linkinde bulunabilir. "İçeri alınmayan zabıta memurları tutanak tutarak fabrikadan ayrıldılar. yıllardır KAÇAK SU KULLANAN Ertan Civak'ın TSO Başkanlığından istifa edip, özür dilemesi gerekirken "Havuz Hırsız ev sahibi bastırır tavrı" akıllara durgunluk veriyor." şeklinde özetlenecek "şeref ve haysiyet" zedeleyici, hakaret içerikli, müvekkillerimin "masumiyet karinesine" ve "adil" yargılama haklarına" saldırı içerikli yazıların yayından ve paylaşımından tamamen kaldırılmasını, bundan sonra da durdurulmasını ve "Kamuoyuna duyuru, bilindiği üzere müvekkillim Cilas Kauçuk A.Ş'nin şehir şebeke suyunu kaçak kullandığı yönünde savcılığa ihbar yapılmış ise bu husus "Çaydeğirmeni Belediye Başkanlığı'nın hukuka ve gerçeğe aykırı bir işleminden ibarettir. Müvekkillerim kesinlikle şebeke suyunu kaçak kullanmamışlar ve bu doğrultuda bir düzeneği de su hattına bağlamamışlardır, böyle bir düzeneğin müvekkillerimin işyerindeki su hattına bağlantı yapıldığına dair en ufak bir kanıt, emare, video, fotoğraf ne belediyede ne de savcılık dosyasından mevcuttur. Belediye görevlilerinin haksız ve gerçeğe aykırı tutanağı müvekkilerimce kabul görmemiş ve imzalanmamıştır. Bunun üzerine müvekkillerimin de imzadan imtina ettiğini yazmışlardır. Elbette bu hukuka ve gerçeğe aykırı davranma çabalarının altında yatan bir sebep bulunmaktadır lakin bu hususu ve diğer tüm hususları bağımsız ve tarafsız "Türk" yargısının adaletine bırakıyor, müvekkillerimin üzerine atılı tüm suçlamalardan teker teker aklanacağını, saygıdeğer "Türk" kamuoyuna vekaleten açıklamayı bir borç bilirim.




Av. Yıldırım ÇAVUŞOVALI
Editör: TE Bilisim