Zonguldak’a bağlı Beycuma beldesi yolu hizmete açıldı. Derinliği 30 metreyi bulan, 750 adet fore kazık, 500 adet donatışız plastik kazık uygulaması yapılan yol tamamlandı.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Muammer Avcı, Beycuma yolu ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi verirken, “Bilindiği üzere, 6,5 km uzunluğunda, Karaman - Beycuma arasında ki karayolunda, asfalt yarılmalarına yol açan çökmeler, zaman zaman toprak kayması, kötü hava şartlarında tek yönlü gidiş, gelişten kaynaklı sürüş zorlukları yaşanmaktaydı.

Duble yol şekli ile yeniden inşaası tamamlanan karayolunda, derinliği 30 metreyi bulan 750 adet fore kazık, yaklaşık 500 adet donatısız plastik kazık uygulaması, kazık üstü perdeli istinat ve betonarme istinat duvarı çalışmaları ve bitüm alaşımlı asfaltın serilmesi ile yukarıda belirtilen sorunlar tamamen ortadan kaldırılmış oldu. Yol kenarlarında ki şev dibi kanal çalışmaları ise en geç bir ay içerisinde tamamlanmış olacaktır.

Bildiğiniz gibi 1977 yılına kadar, Zonguldak - Ankara yönü ulaşımının önemli bir geçişi olan Beycuma Beldemize ulaşım, artık daha güvenli, daha konforlu ve kesintisiz hale getirilerek halkımızın hizmetine açılmış oldu.

Beycuma beldemizin, Karaman beldemize ve şehir merkezine ulaşımını

gerek mesafe yönünden, gerekse zaman yönünden son derece tasarruflu hale getiren bu karayolunun, yapım talimatını verip halkımızın hizmetine açılmasına vesile olan, Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımızı arz ediyoruz. Yaparsa Ak Parti yapar şiarıyla bu önemli çalışmayı hizmete almamızda emeği geçen, İl başkanımız ve yönetimine, Milletvekillerimize, Beycuma Belediye Başkanımıza teşekkür ediyor, Beldemize ve Zonguldak’ımıza ve hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Editör: TE Bilisim