Haber: Selçuk KOÇAKLI

Poşet ücretli oldu, bez alışveriş torbası geri döndü. Zonguldak’ta bulanan Demirciler Market tarafından müşterilerine bedavadan alışveriş torbası dağıtımı yaptı. 

Yeni yıl itibariyle başlayan marketlerde poşetlerin ücretli olması tüm Türkiye'de olduğu gibi Zonguldak’ında gündemini de meşgul etmeye devam ederken, Demirciler Market tarafından kampanya başlatıldı. 

Kampanya da Demirciler Market özel olarak yaptırdığı yaklaşık 3 bine yakın bez alışveriş torbasını müşterilerine hediye etti. 

Alışveriş yapan müşterilerine bez alışveriş torbası veren Demirciler Marketin bu kampanyası müşteriler tarafından da memnuniyetle karşılandı. 

Konu hakkında açıklama yapan Demirciler Market müdürü Necmi Akgül, “Yeni yıl itibariyle poşetlerin 25 kuruş paralı olması ve özelliklede müşterilerimizin bu zamana kadar para vermediği ve alışamadığı için baya bir tepki oluştu.  Tabi ki Devletimizin aldığı poşetlerin paralı olması kararı doğru ama vatandaşlarda biraz olsun hazırlıksız yakalandılar. Hazırlıksız yakalandıkları için bizde fazla tepki olmasın diyerek Zonguldak’ımıza da katkı vermek için ve daha da faydalı olacağını düşündüğümüz için 2-3 aylık poşete vereceğimiz parayı müşterilerimize bez torba yaptırarak bedavadan dağıtma kararı aldık. Şuanda gelen müşterilerimiz bu kampanyadan memnun. Onların memnun olması bizim de memnun olması bizimde memnun olmamızı sağlıyor”dedi

Editör: TE Bilisim