“Yerel yönetimleri en son konuşacak kişi CHP Milletvekilleri ve teşkilatlarıdır” diyen AK Parti Milletvekili Hamdi Uçar, Ebru Uzun’un Selim Alan’a yaptığı eleştirilere “Bir insan bu kadar pişkin olabilir mi?” dedi.

Kanal Z’de “Günün konuğu” programına katılan AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan’ın CHP ve Ebru Uzun tarafından eleştirilmesini yüzsüzlük olarak yorumladı.

Simge Kırlı ve Murat Altay’ın sorularını yanıtlayan Hamdi Uçar, “Bir insan bu kadar pişkin olabilir mi? Onların hiç konuşmaması lazım, 10 yıl Belediyeyi yönettiler. Allah için şunu yaptık desinler, köprü yaptık desinler. Selim Alan Bakanlıklara koşmuş, oraya koşmuş buraya koşmuş, eee sahil projesi 3,5 yıl da bitmiş. Bir kişi şunu demiyor, “Ey Ebru Uzun senin konuşmaya hakkın yok. Siz ne yaptınız?” Acılıktaki bina bitti, herkes diyor ki, bu bina nasıl bitti. Onların 10 yılda hiçbir eserleri yok. Belediye Başkanımız Çevre Bakanı’na gitmiş, işlerini takip etmiş, şimdi Fevkani Köprüsü’ne proje yapıyoruz.

3,5 yıl da Caminin etrafındaki mezbelelik kalkmış çok güzel bir proje yapılmış, Başkanımız sürekli yukarı ile diyalog halinde, Sahil Projesi öyle. Dışardan gelen herkes taktir ediyor. Kilimli Sahil yolunun yapılması ticari olarak da Zonguldak’a büyük fayda sağladı. Eve gecikmeler oluyor tabi, biz de istemiyoruz gecikmesini, müteahhitlerin ekonomi problemleri oluyor. Şuralar mezbelelikti, vatandaş gelip burada oturamıyordu.

Ben CHP kanadından gelen hiçbir eleştiriye cevap vermek istemiyorum. Yerel yönetimle ilgili hiçbir söz söylemeye hakkı yok bunların. Deniz Yavuzyılmaz, dereye indi, çizmelerini giydi, eleştiriyor. 10 yıldır yönetim sizdeydi. En son konuşacak kişi CHP Milletvekilleri ve teşkilatlarıdır”

Editör: TE Bilisim