AK Partili Mehmet Baş, Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan’ın barışma iftarlarını ağır bir dille eleştirdi.

AK Parti eski İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Baş, “Barışma yemeği değil, Zeki Tosun’u, Mükerrem Ayçiçek’i ve Ömer Erbay’ı yeme yemeği. Selim Alan, Zeki Tosun’un yüzüne nasıl bakıyor” dedi.

Elmas TV’nin Gazeteci Cevdet Akgün, Ergin Özkul ve Lokman Gül’ün ‘Zonguldak’ta neler oluyor?’ programına telefon ile bağlanan Mehmet Baş, teşkilat üyelerini yıprattıktan sonra barışma yemekleri ile AK Parti Genel Merkezi’ne oynayan Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan’ın iki yüzlü olduğunu söyledi.

Mehmet Baş’ın Elmas TV’de yaptığı açıklamalardan satır başları;

Barışma yemeği değil, Zeki Tosun’u, Mükerrem Ayçiçek’i ve Ömer Erbay’ı yeme yemeği.

Her tarafınızdan pislik akıyor. Beni 100 liraya tutukları tetikçi gazetecilere yazdırıyorlar. Benim 7 sülaleme 70 soyuma sondaj yapsalar bir şey bulamazlar.

Belediye Meclis Üyesi yapmayacakları isim, Belediye Meclis Üyesi olamayacak adam bu gün Özcan Ulupınar’ın çekilmesi yüzünden Belediye Başkanı oldu. Sen git Zonguldak Belediyesinin sorunları ile ilgilen.

Belediye TTK gibi oldu. Kimin işe gittiği kimin gitmediği belli değil. İşi gücü Zeki Tosun’u yıpratmak, görevden aldırmak. Bu adam kanser, bende kanser oldum. Ayıptır işi gücü Zeki Tosun’u yedi sütuna çarşaf çarşaf yazdırmak, çizdirmek, yıpratmak.

Sami Aydın’ın ağabeyi, o mekanı tırnakları ile kazıya kazıya yaptı. Sami Aydın’ın vücudunun her yeri yara. Oranın yapı kaydını iptal etmişler. Adam gidip derdini kimseye anlatamıyor.

Ağabey dedikleri adamla ilgili konuşmadıkları çirkeflik yok. Sami Aydın’ın ziyarete gittiklerinde o ekip ağabey dedikleri adama saydırıyorsunuz, ama o adamla beraber ÖZSÜT’te toplandılar. Kilimli, Zonguldak ve Kozlu Belediye Başkanı da var. İl Başkanı, Merkez İlçe Başkanı da orada.

Selim Alan orada şunu soruyor: Mehmet Baş hangi yüzle oraya geldi.

Ben soruyorum Selim Alan’a, sen İl Başkanı Zeki Tosun’un olduğu yemeğe hangi yüzle geldin. Zeki Tosun hasta olduğunda ziyaret etmemişsin, geçmiş olsun dememişsin, adamın aleyhine yazdırmışın. Asıl sen Selim Alan, Zeki Tosun’un olduğu yere hangi yüzle gittin?

Editör: TE Bilisim