Haber: Selcuk Koçaklı

Zonguldak Gazipaşa Caddesinde bulanan AK BANK’da bir anne öz evladı olan küçük kızına şiddet uygulaması bankada bulananları çileden çıkardı. 

Bankaya bir işi nedeniyle çocuğu ile giren kadın, çocuğunun bankada yaramazlık yapması nedeniyle sinirlerine hakim olamayarak kızının kafasını bankanın camlarına vurmaya başladı. Bunu gören Banka güvenlik görevlisi ve vatandaşlar kadının şiddet uygulaması nedeniyle çileden çıktı. 

Güvenlik görevlisi ve vatandaşlar şiddet gören küçük kızı annenin elinden kurtarırken, kadını da bankanın dışına attılar.  Dışarı atılan kadın ise güvenlik görevlisi ve vatandaşlara bankanın kapısında bağırarak tepki göstermesi sonrasında kızı ile Bankanın önünden ayrıldı. 

Güvenlik görevlisi ve vatandaşlar, ise bir annenin çocuğuna şiddet uygulamasına tepki gösterirken, “ Televizyonlarda gördüğümüz çocuk şiddetine Zonguldak’ta şahit oluyoruz. Bir anne nasıl olurda çocuğunun yaramazlık yaptı diye Bankanın camlarına kafasına vurabilir. Bunu anlamış değiliz. Böyle anne ve anneler olmaz”olsun dediler. 

 

  

Editör: TE Bilisim