Dokuz sekiz haber ajansında çıkan haberlere göre Ak Parti Gençlik Kolları üyesi İsmail Korkut Kumaş attığı twit ile cinsel saldırı nitelikli suç işlediği öne sürüldü.

İşte o haber;

AKP’li Gençlik Kolları üyesinden cinsel saldırı tehdidi: “15 Temmuz’da fırsatı kaçırdık”.

AKP Zonguldak Ereğli Gençlik Kolları üyesi İsmail Korkut Kumaş, Şehit Anaları Derneği Basın Sözcüsü ve Onursal üyesi Beyza Tufan için Twitter hesabından, “15 Temmuz’da fırsatı kaçırdık, tekrarı olursa seni cariyem yapacağım Beyza” diyerek cinsel saldırı tehdidinde bulundu. Cinsel saldırı tehdidinde bulunan Kumaş’ın daha önce de Berkin Elvan’a yönelik haber yapan bir gazeteciyi tehdit ettiği ortaya çıktı.AKP Zonguldak Ereğli Gençlik Kolları üyesi olduğu iddia edilen İsmail Korkut Kumaş, Şehit Anaları Derneği Basın Sözcüsü ve Onursal üyesi Beyza Tufan için Twitter hesabından, “15 Temmuz’da fırsatı kaçırdık, tekrarı olursa seni cariyem yapacağım Beyza” diyerek cinsel saldırı tehdidinde bulundu.

“TEŞKİLAT ÜYELERİNİZİN AHLAKI TAKDİRE ŞAYAN”

Tufan sesini AKP yönetimine de duyurma çalışarak, AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ı, AKP Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun’u ve AKP’nin Ereğli Gençlik Kolları’nın Twitter hesabını ekledi ve “Şahıs AKP Zonguldak Ereğli Gençlik Kollarındanmış. @GenclikEregli @mahirunal @ZekiTosun67 teşkilat üyelerinizin ahlakı takdire şayan” dedi.

Editör: TE Bilisim