Bu resimden ihale çıkar mı?

Zonguldak’ta gündem ne zaman aleyhlerine dönse soluğu Bakanların yanında iktidar mensupları, sosyal medya da peş peşe resimler paylaşmasına rağmen Zonguldak’ın beklediği ihale ve yatırımlar bir türlü gelmiyor.

Önceki gün de Zonguldak AK Parti Milletvekilleri ile Zonguldak Belediye Başkanı Ö. Selim Alan, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile görüştüklerine ilişkin fotoğrafı, projeler üzerinde istişare yaptıkları notlarıyla sosyal medyada paylaştılar.

Bu fotoğraf ve görüşmenin ardından, Başkan Alan’ın dik kafalılığı nedeniyle iptal edilen yaklaşık 12 Milyon TL’lik projeyle ilgili ihale haberinin de verilmesi bekleniyor.

Bilindiği gibi, Kozlu İlçesine bağlı Kızılcakese köyünde yapımı planlanan yaklaşık 12 Milyon TL tutarındaki Hayvan Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi’nin yapılabilmesi için Orman Bakanlığı, talebin Metropoliten Birliği olarak değil, Belediye olarak müracaat edilmesi gerektiğini bildirmesine rağmen Zonguldak Belediye Başkanı Ö. Selim Alan, ısrarla Metropoliten Belediyeler Birliği olarak proje müracaatı yapmış, ihale yapılmasına rağmen Orman Bakanlığı iptal etmişti.

Editör: TE Bilisim