Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, eşi Neriman Posbıyık’la beraber cenazeye katılmak üzere Zonguldak’a geldi. Posbıyık cenazenin ardından Zonguldak’ta esnafları ziyaret etti. Esnaf ziyareti sonrasında Başkan Posbıyık gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, “Bakacakkadı bir cenaze vardı. Osman Yeniköyün. Cenazeye geldik. Buradan da akşam Uğur Mumcu’nun konferansına katılacağız. Burada Zonguldak’ta dolaşıyoruz nostalji yapıyoruz. Dostlarımızı görüyoruz. Ereğli gayet güzel. Herşey yolunda hiç bir problem yok. Gayet iyi gidiyor. Belediye Başkanlığına devam ediyorum. Neriman Posboyık milletvekili aday adayımız. O çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalarında gayet iyi aday adayı” dedi.

Gazetecilerin 2024 seçimlerinde belediye Başkanlığına yeniden aday olup olmayacağı sorusuna cevap veren Başkan Posbıyık, “

O çok uzak. 2 ay içerisinde ne olacağını bilemiyoruz. Yarın sabah ne olacağını bilemiyoruz. Zamanı gelince konuşuruz onu. Herşey çok güzel olacak”diye konuştu.

Editör: TE Bilisim