Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İlçe Başkanlığı Yeni Binası’nın açılışı gerçekleşti. Açılışa, CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu, Eski CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, İl Başkanı ve ilçe Başkanları, ilçe Belediye Başkanları, parti yöneticileri ve çok sayıda üyeler katıldı.

Yapılan açılışın ardından konuşma yapan CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu, Zonguldak İlçe Başkanlığı Yeni Binası’nın hayırlı olmasını temennisinde bulurken, Başkan Fikret Zaman’a da görevinde başarılar diledi.

Ardından konuşan Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ise Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanlığı Yeni Binası’nın açılışına katıldık. Hem yeni ilçe binasının hayırlı olmasını diliyorum hem de Fikret Zaman ve yönetimine başarılar diliyorum”dedi.

CHP Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman ise yeni ilçe binasının açılışına gelen CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu, Eski CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, İl Başkanı ve ilçe Başkanları, ilçe Belediye Başkanlarına açılışa geldikleri için teşekkür etti.

,  

 

Editör: TE Bilisim