CHP Eski İl Başkanı Halil Furat’ın sosyal medya hesabında “Kozmik odada hain var” paylaşımı ile başlayan tartışmaların ardından CHP’li Kemal Kara’da sosyal medya hesabından yanıt vererek tartışmalara katıldı.

Halil Furat’a açık çağrıda bulunan Kemal Kara, Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Eski İlçe Başkanı Fikret zaman ve Halil Furat’ın seçim yenilgisinin baş sorumluları olduğunu açıkladı.

Kemal Kara, hain avının nedeni olarak il-ilçe kongrelerinde Halil Furat’ın önünü açmaya çalıştığını söyledi.   

İşte Kemal Kara’nın paylaşımı;

Halil Furat anonsları iyi yapar…

Bu duyurunun amacı eski İl başkanı Halil Furat arkadaşa.

Yakın zamanda gelecekte parti içi delege ve il-ilçe seçimlerinde önünün açılması duyurusudur. Malum seçim sürecinde gerek mahallelerde, gerek ilçelerde ve mitingimizde anonsları iyi yaptı ve bunu hak etti. İyi bir partilidir.

Baş sorumlular belli

Değerli parti üyelerim, Belediye seçimleri bitti. Sonuç bütün partilileri üzmüştür. Maalesef iyi bir sonuç alamadık. Adaylık sürecinde yaşananlara bakıldığında sonucun böyle olacağı baştan beliydi. Bu seçimin sonunda hesap vermesi, başta Milletvekilleri özellikle Deniz Yavuzyılmaz olmak suretiyle, ayrıca eski ilçe başkanı Fikret Zaman ve eski il Başkanı Halil Furat bu üçlü bu sonucun baş sorumlularıdır.

Haberalların operasyonuyla Şanal’ı aday yaptılar…

Başta Deniz Yavuzyılmaz, Halil Furat ve Fikret Zaman bu üçlü bir adayın olmaması için çok büyük çaba harcadılar.

Parti üyesi olmayan bir adayı da aday yapmaya çalıştılar. Sonuçta bir gece yarısı Haberalların operasyonuyla Şenol Şanal’ı aday yaptılar. İşte bu sebepten dolayı bu çağrının amacı sadece parti üyesi olup küsüp sandığa gitmeyen, gidip oy vermeyen, boş oy atan, başkanlıkta verip, mecliste listesine vermeyen veya başkanlıkta vermeyip, meclis listesinde verenlere çağrımdır.

Biz bırakalım Halil Furat’ın önünü açalım

Halil Furat’ın deyimiyle partiye ihanet edenler olarak Merkez İlçeye birer birer isimlerimizi bildirelim. Partiye gidemeyecek olanlar için Yeni Camii’nin karşısındaki Fırat Büfe’ye partiye verilmek suretiyle Halil Furat adına bırakabilir.

Bunu yapalım ki delege veya il-ilçe kongrelerinde Halil Furat’ın önünü açalım.

Bu yazının muhatapları Halil Furat ve milletvekillerinin deyimiyle sadece oy atmayanlar içindir.

Ayrıca benim kanaatim, hiçbir CHP Üyesi AKP’ye oy atmamıştır. Son sözüm, esas bu partiye ihanet edenler adaylık sürecinde genel merkezde adayların açıklanacağı gün sabah saat 10.00’da genel merkeze girip bir gün sonra sabah 06.00’da çıkan Milletvekil Deniz Yavuzyılmaz başta olmak üzere, eski İlçe Başkanı Fikret Zaman ve Eski İl Başkanı Halil Furat seçimin kaybedilmesinin kahramanlarıdır.

NOT: Halil Furat’a açık çağrımdır.

Beni partiye ihanet etti diyor. Cesaretini gösterebiliyorsa, azıcık adamlığı varsa Gazipaşa’da konuşacağına bir an evvel benim istediğim “Özellikle Kemal Kara partiye ihanet etmiştir, partiye oy atmamıştır” dilekçesini partiye versin. Yine söylüyorum “Oy atmamıştır” ibaresini yazarak altına imzasını atsın.

Editör: TE Bilisim