Aylardır Corona Virüs nedeniyle hastanede tedavi gören Zonguldak Belediyesi Zabıta Amiri Nihat Köseoğlu’nun Belediye Başkanı Ö. Selim Alan tarafından yapılan görev değişikliğinin ardından büyük üzüntü yaşadığı ve bu nedenle hastalığa yakalandığı iddia edildi.

Zonguldak Belediyesi’nde yaşanan kadrolaşma tartışmalarının ve personel arasında yaşanan iş barışının bozulduğu kamuoyunda tartışılırken, Zonguldak Belediyesi’nin sevilen ismi Zabıta Amiri Nihat Köseoğlu’nun vefatının ardından arkadaşlarının iddiası gündeme bomba gibi düştü.

31 Mart seçimlerinin ardından Başkan Ö. Selim Alan’ın Nihat Köseoğlu’nun yıldızlarını sökerek zabıta komiserliğine indirdiği iddia edilirken, “Seçimden sonra değişen zabıta müdürü yerine Adana’dan getirilen Zabıta Müdürü E.K, Nihat Amirin yıldızlarını sökerek zabıta komiserliğine indirdi ve yerine iş bilmeyen zabıta memuru Y.Y’i direk zabıta amiri olarak getirdi. Rahmetli Nihat amirde bunu kendine yediremedi, asri mezarlığında çalışmaya başladı. Bu duruma kahreden Nihat amir kısa süre sonra da corona ya yakalandı. Yedi ay yoğun bakımda mücadele etti. Bugün saat 11:30’da kalbi duran Nihat amiri tüm mücadelelere rağmen hayata döndüremediler. Mekanı cennet olsun. Onu bu duruma düşürenler ise varsa vicdanları vicdan azabı ile yaşasınlar” diyerek Başkan Alan’ın personel arasındaki iş barışını bozan karar ve tavırları eleştiri konusu oldu.

Editör: TE Bilisim