Memurlar Lokali İşletmecisi Sami Aydın, Karaman eski Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı, Müteahhit Ragıp Bayraktar ve AK Partili esnaf Aydın Arıcı, şantaj kokan yazılarıyla ünlü Ali Rıza Tığ’a para vermedikleri için itibar suikastına uğradıklarını ifade ederek, Devlet koruması altında bulunan Tığ’ı ağabeyi FETÖ’den ceza alan AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, FETÖ itirafçısı olduğu için kendini temize çeken, imar rantlarıyla gündeme gelen AK Partili Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve Zonguldak Belediye Başkanı Ö. Selim Alan tarafından korunduğu belirtiliyor…

Bu şehir kokuyor artık…

Para vermedikleri için Ali Rıza Tığ tarafından şantaja uğradıklarını tek tek anlatan Ali Rıza Tığ mağdurlarından Aydın Arıcı, “Bu şehir konuşuyor artık. Kim kimden ne istemiş, ne kadar istemiş. Bangır bangır bağırıyor insanlar. Recep Tayyip Erdoğan’ın mirasını kendine sermaye yapanların yeri yok bu şehirde. Olmayacakta. Bu cerahate neşter vurmayan Genel Merkez bu şehirde sonuç alamaz. Bu şehir kokuyor artık. Ve kendi kendini temizleyemiyor. Genel merkez ve Sayın Cumhurbaşkanı bu işi gündeme almalı. Kirlenmiş siyaset istemiyoruz. Kirli siyaset istemiyoruz artık” diyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı göreve davet etti.

Ahlaksız yazıların arkasındaki AK Partili’leri kim temizleyecek?

Bir çok insana “para vermezsen yazarım” tehdidinde bulunan, bir çok insana da bel altı iftira atmaktan geri durmayan Devlet korumasında bulunan Ali Rıza Tığ’ın ahlaksız yazılarının arkasındaki AK Parti’li güçlerin temizlenmesi için AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’in de harekete geçmesi bekleniyor.

Editör: TE Bilisim