Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas beraberinde ilçe muhtarları başkanları ile birlikte, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun'u ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.   

NAS, GÖNÜLLER SİZİNLE BAREBER

Nas, ziyarette yaptığı konuşmada, “ilçe başkanlarımızla ile sizleri  ziyaret ettik. Allah yolunu açık etsin ve Allah utandırmasın  gönüller sizinle beraber hayırlı olsun”dedi.  

TOSUN, DAHA BİR KERE BİLE GİDEMEDİM

Tosun ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sevgili muhtarlar derneği başkanım nazik ziyaretinizden  dolayı teşekkür ediyorum. Bir kongre süreci geçirdik ve 20 ocakta  kongreyi yaparak teşkilatlarımızı yeniledik. Bundan sonra Zonguldak ve bölgemiz için neler yapabiliriz sürecindeyiz bu sebeple kafa yoruyoruz gece gündür. Sizlerde kutsal görev yapıyorsunuz  köylerde ve mahallerde gece gündüz  çalışıyorsunuz. Sayın Cumhurbaşkanımızın size  verdiği değeri biliyoruz. Ben il başkanıyım  daha bir kere bile Cumhurbaşkanı külliyesine daha gitmedim. cumhurbaşkanı size verdiği değeri görürsünüz.  İnşallah Cumhurbaşkanımız seçimde Başkan yaparak bizlerde rahatlıkla külliye gidebileceğiz. Ziyaretinizden  dolayı teşekkür ediyorum  dedi.

Editör: TE Bilisim