AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Nejdet Tıskaoğlu, kendisine ait fabrikada üye çalışmasını mobbing olarak değerlendiren muhalefete yanıt verdi.

İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen’in ‘'İl Başkanı Muammer Avcı El pençe duran çalışanlara zevkle nutuk çekti!' sözlerine “Sayın Valim Yavuz beye soruyorum. İnsanlar sizin karşınızda saygıyla dururken, el pençe mi durdular? Biz iyi niyetle Cumhurbaşkanımıza ve İl Başkanımıza üye hediye ettik, üye etmeye de devam edeceğiz” şeklinde yanıt verdi.

Nejdet Tıskaoğlu, “Önce Allah şahit, zorla kimseye baskı yapmadım. 78 kişi bizim şirketimizden AK Parti’ye üye oldu. Ya ben mobbing yapsam, 350 kişiye mi yaparım, 78 kişiye mi?  Benim annem köyde kapı kapı gitti, bizi sevenler 20 kişi bize destek verdi. Yapmayın Allah aşkına arkadaşlar. Bir şirkette siz birini çıkarttığınızda hangi tarihler arasında çıktığı bellidir. Bana bir tane gösterin! Bir kişi kendisi çıkmak istedi. Devrek’ten gelip-gitmenin zor olması nedeniyle çıkmak istedi.  Ali Koç, Koç ailesinin Yönetim Kurulu Başkanı ne yaptı? “Ben Fenerbahçe Kulübüne Başkanım” dedi. İşyerindeki çalışanlar gidip Fenerbahçe’ye üye oldu. Kimseyi başka bir partiden başka bir partiye geçirmedik. Yapmayın, bu doğru bir iş değil, hakkaniyetsiz eleştirilere üzülüyorum. Böyle bir mobbing olmadı. El pençe ne demek? Böyle bir şey olabilir mi? Saygı başka bir şey, el pençe başka bir şey. Sayın Valim Yavuz beye soruyorum. İnsanlar sizin karşınızda saygıyla dururken, el pençe mi durdular? Biz iyi niyetle Cumhurbaşkanımıza ve İl Başkanımıza üye hediye ettik, üye etmeye de devam edeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilisim