AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Ankara’da gerçekleştirilen toplantı değerlendirmede bulundu. Tosun, “Ankara’da 7 ilçemizin aday adayları ile ilgili Alt Komisyon’da bir toplantı gerçekleştirdik. İlçelerden sorumlu Ar-Ge’de görevli Milletvekilimiz, Seçim İşleri ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu yetkili ile görüşme gerçekleştirdik. Yapılan anket çalışmalardı, telefonda yapılan anketin yanı sıra yüz yüze saha çalışmaları üzerine çalışmalar aktarıldı. Yapılan görüşme sonrasında çıkacak olan isim Üst Kurul’a verilecek. Önümüzde ki günlerde adaylarımızı sayın Cumhurbaşkanımız açıklayacak” dedi.

Tosun: “Merkez adaylığı ile ilgili konuşulmadı, sadece ilçelerimizi konuştuk. Zonguldak merkez de Özcan beyin ismi geçiyor, kendisi böyle deklare ediyor. Salı günü açıklama yapılır diye düşünüyoruz. Çünkü Genel Merkez bana bir bilgi vermedi, ne yapılıyor bilmiyorum” dedi. 

Tosun: “AK Parti kimsenin adayını bekleyecek parti değildir. Teşkilat çalışmaları yapılıyor. Cumhurbaşkanımız Zonguldak’ı almamız istiyor ve alacağız. CHP’nin adayını açıklamasını beklemiyoruz. Bizim bir çalışma sistemimiz var, Salı günün beklesinler. Biz önce adayımızı açıklayalım da görsünler” dedi.

Editör: TE Bilisim