İl Genel Meclisi Ocak ayı 4. Birleşimini bugün İl Genel Meclis Başkanı Necdet Karaveli Başkanlığında yapıldı.
Gündemin 3. Maddesinde bulunan, 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 17. maddesi gereğince, Denetim Komisyonunda görev alacak üyeler belirlenerek, Arif Sefercik, Filiz Ünal Sarsık, Necati Akyol, Mustafa Uzundal, Hasan Tülübaş oy birliği seçildiler. 
Gündemin 4. Maddesinde bulunan, İlimiz Çaycuma İlçesi, Erenköy Köyü hudutları dahilinde bulunan, kadastroda 115 ada, 39 parsel numarası ile kayıtlı taşınmazda “Eko-turizm / Kırsal Turizm Tesis Alanı” amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ile 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı yapılması hususunun görüşülmek üzere, İmar ve Bayındırlık, Köylere Yönelik Hizmetler, Plan ve Bütçe, Çevre ve Sağlık, Arge, Tarım ve Orman, Sanayi ve Ticaret komisyonlarına havalesi oy birliği ile kabul edildi. 
Gündemin 5. Maddesinde bulunan, İlimiz Kdz. Ereğli İlçesi Soğanlıyörük Köyü hudutları dahilinde bulunan, kadastroda 136 ada, 6 parsel üzerine, Rehabilitasyon Merkezi yapılması düşünülen arsa kenarındaki yolda, bakım ve onarım çalışması yapılabilmesi için, İl Özel İdaresi yol ağına alınması ile ilgili İmar ve Bayındırlık, Sanayi ve Ticaret, Çevre ve Sağlık, Köylere Yönelik Hizmetler ile Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonlarının ortaklaşa hazırlamış oldukları 31 – 18 – 21 – 26 – 4 sayılı raporları oy birliği ile kabul edildi. 
Bir sonraki toplantının 08.01.2021 günü saat 11.00 da yapılması oy birliği ile kararlaştırıldı.

Editör: TE Bilisim