CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, şarkı Gülşen’in tutuklanmasını değerlendirirken, hayrete düştüklerini söyledi.

Uzun şu görüşlere yer verdi;

İnsan şarkıcı Gülşen'in aylar önce verdiği konserde ettiği sözlerden dolayı fırtınalar koparanları gördükçe hayrete düşüyor ve sormadan edemiyor.

Bu 20 yıllık AKP iktidarı sonrasında "Bu da yapılır mı?", "Bu da denir mi?", "Bu kadarı da olmaz" dediğin hiçbir şey yaşanmadı mı? Yaşandıysa nedir?

Örneğin;Kürt  kökenli vatandaşlarımızdan oyu alabilmek için TRT'ye interpol tarafından kırmızı bültenle aranan Osman Öcalan'ın çıkarılması dedirtmedi mi bunu?

Yahut bir arazi 3 milyona devlet tarafından bir şahsa satıldıktan sonra 750 milyona tekrar devletin başka kurumunca geri alındığını duyduysan ve bu durum seni rahatsız etmedi mi?

10 milyon Suriyeli, Afgan, Filistinli, Libyalıdan mutlu musun? Siz, CHP'lilerle bile anlaşamıyorken  aynı kültürden gelmediğin, aynı dili konuşmadığın, aynı coğrafyadan olmadığın buna insan ile sadece müslüman olmaktan dolayı bir bağ kurabileceğine inanıyor musun?

Örneğin Demirören'in Ziraat bankasından aldığı 750 milyon dolar kredinin ödenip ödenmediğini öğrenmek ticari sırra girerken, kıtlığın geldiği bariz olan ortamda çiftçinin traktörüne el konması sizi rahatsız etti mi hiç?

Editör: TE Bilisim