Devrekliler bu sabaha isyanla uyandı.



Devrek'te yaşayan vatandaşlar Tempogazetesi'ne ulaşarak, bu sabaha isyanla uyandıklarını söylediler.



Yapılan meydan düzenlemesi ve otopark zorunluluğu nedeniyle yaklaşık bir haftadır otopark cezası yediklerini anlatan vatandaşlar, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci'nin Devrek'i yaşanmaz hale getirdiğini anlattılar.



 



Acil bir durumda ne yapacağız?



Evlerinin önünde bulunan araçları da kaldırmak zorunda olduklarını anlatan vatandaşlar, "Evlerimizin önündeki araçları da kaldırıyorlar. Hepimizin çoluk çocuğu, yaşlısı var. Acil bir durumda olduğunda hastalarımızı hastaneye nasıl yetiştireceğiz Belediye Başkanı Semerci bunları hiç düşünmüyor. Zaten dar olan Devrek'i hepimize dar etti" diyerek isyan ettiler.



 



Sokakları bize dar etti



Tempo Gazetesi'ne telefonla ulaşan bir başka vatandaş ise, "Sayın Semerci sokakları bize dar etti. Atatürk caddesinde sağlı-sollu yapılan parklara cezalar yağdırdı. Evlerimizin önüne araçlarımızı park edemiyoruz. Herkesin aracını otoparka çektirmesi talimatı verilmiş. Evimizin önündeki araçları da otoparka çektirip ayda 88 lira park parası versinler istiyor. Deli dumrul misali. Sadece Devlete kafa tuttuğuğu yetmiyormuş gibi insanlara da sokakları dar ediyor. Acil bir durum olduğunda araçlarımıza nasıl ulaşacağız. Yapılan düzenleme insanların hayatını kolaylaştırması gerekirken insanları zor duruma sokmamalı. Böyle bir Belediyecilik anlayışı olur mu" diyerek isyan ettiler.
Editör: TE Bilisim