Zonguldak'ta yapılması planlanan 400 yataklı hastane inşaatında "İflas" ettiğini açıklayan CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu yüzünden Zonguldaklı hastalar perişan olurken, Devrek'te doktor eksikliği nedeniyle insanlar yollarda ölüyor.



100 Yataklı hastanenin hizmete açılmasıyla birlikte kaliteli hizmet bekleyen Devrek halkı, hastanede doktor ve cihaz eksikliği nedeniyle çevredeki hastanelere sevkediliyor.



 



7/24 Hastanede doktor yok!...



7/24 Hastanede doktor olması gerekirken Devrek Hastanesi'nde doktor bulamayan Devrek halkı, acil vakalarda da çevrede bulunan hastanelere yada Zonguldak'a sevkediliyor.



Yeterli cihazın hastanede olmadığını belirten Devrekliler, doktor eksikliğine bir an önce çözüm getirilmesini istiyorlar.



 



15 Yaşındaki çocuğunu yolda kaybetti...



Acısını tazelemek istemediğimiz bir vatandaş, Devrek devlet Hastanesi'nde doktor olmadığı için yolda 15 yaşındaki çocuğunu kaybettiğini anlatırken,  acil vakalarda yaşanan doktor sıkıntısı nedeniyle insanların yollarda öldüğünü anlattı.



 



Onların çocukları özel hastanelerde tedavi oluyor,



Devreklilerin çocukları yollarda ölüyor



AK Parti'nin Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır, Özcan Ulupınar ve Faruk Çaturoğlu'nun yıllardır kanayan ve insanların yollarda ölmesine neden olan doktor ve cihaz sıkıntısını bugüne kadar neden çözmediği merak ediliyor.



Kendi  çocuklarını özel hastanelerde ve her türlü imkan ile tedavi ettiren Zonguldaklı siyasilerin, Devrekli çocukların, Devrek insanının yollarda ölmesine sessiz kalmaları insanlık suçu olarak nitelendiriliyor.



Siyasi çekişmeler ve bir daha milletvekili olabilmek için her türlü mücadeleyi yapan Zonguldaklı siyasetçilerin, Devrek Devlet Hastanesindeki doktor eksikliği nedeniyle yaşanan rezalet için de mücadele etmelerini bekliyoruz...
Editör: TE Bilisim