“Zonguldak‘ın Değerleri Buluşuyor” konferansında konuşan Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, kentte birlik ve beraberliğin sağlanarak Zonguldak menfaatleri doğrultusunda hizmet edilmesi gerektiğini söyledi.



Konferansta yaptığı konuşma ile Zonguldaklılara mesaj veren Vali Ahmet Çınar  “Ben göreve başladığım ilk gün söylemiştim. En büyük Zonguldaklı bundan sonra benim ve en büyük en iyi Zonguldaklı benim.  Şehrin Valisi olarak, bunu kimseye kaptırmam. Yaptığımız görev gereği böyle olmak zorundayız. Birliktelik çok önemlidir. Birbirimize saygı duymak ve tahammül etmek zorundayız. Herkesin doğrusu vardır ama bağnaz olmamalıyız. Birlik olmadan asla kalkınamayız” dedi.



Allah en büyük sanatçıdır…



Türk halkının sanattan uzaklaştırıldığını, sanatsız bir yaşamın düşünülemeyeceğini de belirten Vali Ahmet Çınar, “Muhafazakar milletimiz sanattan bir şekilde uzaklaştırıldı. Toplum olarak yeniden sanata yönelmemiz gerekiyor. Çünkü; insan, doğa, kainat bir sanat eseridir. Allah en büyük sanatçıdır. Yarattığı her şeyde müthiş bir tasarım var” dedi.



 
Editör: TE Bilisim