Zonguldak Gazeteciler ve Yazarlar Derneği (ZGYD) her geçen gün üye sayısını artırmaya devam ediyor. Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile adından sıkça söz ettiren ZGYD çatısı giderek güçleniyor.

Zonguldak’ın en güçlü gazetelerinden Yeni Adım Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmeni Erhan Çakmak da ZGYD’ye üye olarak güç kattı.
 

ZGYD Başkanı Çiğdem Şekerci ve Başkan Yardımcısı Alev Uzunbaş’ın Yeni Adım Gazetesi tesislerinde ziyaret ettikleri Yeni Adım Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erhan Çakmak, ZGYD üyelik formunu doldurarak imza atarken, taraflar karşılıklı meslek sorunları hakkında sohbet ettiler.

Çakmak ziyarette “Gazeteciler adına güzel işler yapıyor, kentin sorunları adına mücadele ediyorsunuz. Bu mücadelede ben de sizlere destek vermekten onur duyarım” dedi.

Mesleki dayanışmaya en çok ihtiyaç duyduğumuz günlerde olduğumuzu ifade eden ZGYD Başkanı Çiğdem Şekerci, “Bizler meslektaşlarımız ile birlik ve dayanışma içerisinde hareket ediyor, kentin sorunlarına bir nebze olsun çözüm arayışında bulunuyoruz. Bu hassas noktada sizlerin desteği gücümüze güç katmaktadır. Bizler birlikte güçlüyüz. Dernek olarak gazete çalışanlarının ve gazete sahiplerinin sorunlarına çözüm bulabilmek adına çabalıyoruz. Erhan Bey’e de aramıza hoş geldin diyoruz” dedi.

Editör: TE Bilisim