20170405_112858



Bakın, Erhan Darende için ne dediler?



Ultras Elmas taraftar Grubundan Zonguldak Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Darende'ye sürpriz...



Zonguldakspor'u hiç bir maçında yalnız bırakmayan Taraftar Grubu bu sabah Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Darende'ye sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek, verdiği katkılardan dolayı plaket verdiler.



Onun yüreği bizimle, bizim yüreğimizde onunla...



Cevat Laçin, Zeki Beybeyoğlu, Miraç Balcı ve Bora Amasralı Zonguldak Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Darende'nin gerçek bir Zonguldakspor sevdalısı olmasına rağmen hiç bir zaman reklam yapmadığını belirterek, "Ölümüne Zonguldakspor, ölümüne Erhan Darende... Allah Erhan Başkan'dan razı olsun. Bu güne kadar hiç bar zaman Zonguldakspor taraftarını yalnız bırakmadı. Belediyenin imkanları olmadığında kendi imkanları ile Zonguldakspor'umuza destek verdi. Fakat hiç bir zaman reklamını yapmadı, siyasete alet etmedi. Zonguldakspor'un başarısı için perde arkasında yaptığı çalışmaları bizler çok iyi biliyoruz. Yüreği güzel insan, Zonguldak'a katkısı olacak her oluşumun mimarıdır Erhan Darende... Onun yüreği bizimle, bizim yüreğimizde onunla" dediler.



Zonguldak'ın tek tutkusu!



Erhan Darende adına yapılan teşekkür plaketini alan Zonguldak Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Darende ise duygulu anlar yaşandı. Zonguldak halkının tek heyecanın, çoşkusunun, tuttukusunun Zonguldakspor olduğunu belirten Darende, her zaman takıma destek vereceklerini söyledi.
Editör: TE Bilisim